Compare properties

Compare

No properties found to compare.

Image Alt

Adaria Property

  /  Основна   /  Защо вашият имот се нуждае от собствен уебсайт

Защо вашият имот се нуждае от собствен уебсайт

Не може да се отрече, че изобилието от оферти за недвижими имоти на пазара е огромно. Освен ако не се откроявате с абсурдно ниска цена, най-вероятно ще трябва да почакате доста време, преди имотът ви да бъде забелязан от сериозен купувач.

Хората обикновено публикуват своята къща или апартамент в десетки уеб портали за недвижими имоти, всеки от които включва десетки хиляди оферти. По този начин обикновено собствеността ви просто се губи в огромни база данни, която представят списъците си по начин, който трудно би могъл да бъде определен като „привлекателен“. Много често интерфейсите на тези сайтове са остарели и те залагат на сухите факти за постройката – а не на най-същественото от всичко, а именно чувствата, които мястото предизвиква.

В днешно време това, което всеки търси, е уникалността – особено на пазара на луксозни недвижими имоти. Когато вашата собственост има собствен уебсайт, тя всъщност може да има свое собствено лице и да разкаже своята уникална история на света. И една от тайните на маркетинга е, че хората купуват не факти, а истории – не само тези, които вече са се случили, но и тези, които предстои да се случат. Купувачът иска да си представи как се отпуска на просторния диван в хола или как закусва в уютната кухня.

Освен това опциите, които един собствен уебсайт ви дава на разположение, ви предоставят много по-голяма гъвкавост, за да включите неща като:

  1. Неограничени снимки – няма нужда да се съобразявате с параметрите, зададени от дадената агенция за недвижими имоти относно броя и размера на изображенията на вашата недвижима собственост.
  2. Видео рецензии – споделяйте висококачествени видеоклипове на вашия имот, които го представят по възможно най-привлекателния начин.
  3. 360-градусова виртуална обиколка – следващата стъпка води до преживяване, напомнящо на GoogleMaps, което позволява на посетителите на уебсайта да се разхождат из дома ви и да го гледат от всеки ъгъл само с няколко клика.
  4. VR обиколка – най-интерактивният начин човек да се запознае с вашия дом, без реално да го посещава.
  5. Интерактивни чатботове – оставете чатбот да отговоря на всички досадни въпроси, които заинтересованите страни обикновено задават.

По този начин всеки може да добие добра представа за вашия имот, без дори да е стъпвал в него. Това ви позволява да накарате голям брой потенциални купувачи да решат дали действително предлаганото от вас представлява интерес за тях – което може да ви спести много време в показване на нерешителни купувачи.

Най-хубавото е, че не се нуждаете от никакви програмистки умения, за да създадете сайт на имота си. Adaria Estate може да направи това вместо вас и да подготви грабваща виртуална „визитка“ на жилището, което желаете да продадете.

You don't have permission to register