Compare properties

Compare

No properties found to compare.

ЗА НАС

Adaria Estate е бутикова агенция за недвижими имоти, работеща с вас за вас

s

Нашата история

В продължение на години трупахме опит в областта на строителството и недвижимите имоти, когато решихме да разширим обхвата си на работа. Благодарение на богатите ни познания за дадените индустрии, сме в състояние да насочваме нашите клиенти, когато става въпрос за най-важните аспекти от продажбата или закупуването на имот.

03/2017

Отворихме Work&Share, Коуъркинг пространство, което се превърна в работна среда на 120 души, сред които стартъпи, дигитални компании и предприемачи.

10/2017

Раширихме капацитета си до 280 места и се позиционирахме като един от най-големите коуъркинг хъбове в страната.

2018

Усвоихме 3500 кв.м. , посредством финалното разширение на W&S, като постигнахме общ капацитет от 380 места и средна запълняемост 95%.

След като работихме усърдно да предоставим най-добрите условия за работа на нашите клиенти, осъзнахме, че е време да се погрижим и за техния дом. С тази цел бе създадена Adaria Property – защото знаем как да удовлетворим нуждите на всеки клиент.

Нашите принципи включват:

Откритост

Ако възникнат някакви проблеми, вие ще сте първите, които ще разберат. Избягваме да прикриваме проблемите, когато възникнат, защото вярваме в дългосрочните взаимоотношения с нашите клиенти.

Качество

За нас качеството не означава непременно най-скъпото имение на пазара. Има много подценени “нешлифовани диаманти”, които ще се радваме да ви представим. От използваните строителни материали до местоположението на обекта - ние вземаме всичко предвид, когато оценяваме даден имот.

Позитивност

Нищо не ни кара да се усмихваме така широко, както когато виждаме как наш клиент поема дълбоко дъх и развълнувано изрича „Това е мястото!”. Може да отнеме време, докато стигнем до този бленуван миг - но ние се опитваме да направим този процес възможно най-приятен чрез нашето положително настроение.

You don't have permission to register