Compare properties

Compare

No properties found to compare.

КУПУВАЧИ

Пазарът за недвижими имоти е пренаситен, но рядко намираме нещо, което с удоволствие бихме нарекли „дом“. Ние сме наясно с този проблем и затова сме предприели съответния подход за справяне с него.

1

Интервю

Вместо да ви показваме всичко в нашия каталог, първо отделяме известно време, за да ви опознаем по-добре. Това включва не само интервю, но и попълване на въпросник с някои задълбочени въпроси, които ще ни позволят да си представим по-добре как изглежда вашият дом-мечта. Личните ви вкусове, специфичните ви предпочитания, визията ви за бъдещето, всичко е от значение. Само след като напълно разберем какво наистина цените, можем да задвижим процеса и да ви предложим нещо, което действително би ви харесало.

Подписване на договора

Усещате, че най-сетне сте попаднали на местенцето, за което винаги сте мечтали. Опитваме се да намалим максимално документалните разправии, за да можете да се насладите на новия си дом час по-скоро.

2
3

Огледи на имоти

Ако даден имот не е подходящ за вас, ние дори няма да си помислим да ви го показваме. Ние ценим вашето време, също както ценим и нашето. Всички огледи ще бъдат изцяло съобразени с вашия график и ние няма да ви притискаме да се явявате някъде без предизвестие.

Покупката на имота

Моментът, който всички трепетно сме чакали! Само внимавайте с прозорците, когато отворяте шампанското, за да го отпразнувате!

4
You don't have permission to register