Compare properties

Compare

No properties found to compare.

ПРОДАВАЧИ

Никой не обича изморителния процес, представляващ продажбата на имот - наясно сме с това. Ето защо влагаме много енергия и време, за да го направим възможно най-кратък и приятен. Няма да губим времето ви, като непрекъснато каним на оглед хора, които е малко вероятно да да имат желанието или възможностите да купят вашия имот. И няма да има скрити разходи за нашите услуги - всичко е възможно най-открито.

1

Консултация

Преди да имаме някакво споразумение, ще отделим известно време за консултации с вас, за да ви подготвим за предстоящите стъпки. С наша помощ ще разберете по-добре как да представите своя имот на света. Ние ще ви помогнем да сте в крак с най-новите пазарни тенденции. Може дори да ви посъветваме да не продавате сега, ако решим, че не е най-подходящият момент.

Определяне на правилната цена

Трябва да се вземат предвид много фактори, за да се определи адекватно най-разумната цена на вашия имот. Нашият екип ще оцени всички качества, които вашата собственост притежава и ще вземе предвид тенденциите на пазара на недвижими имоти. Само след задълбочен анализ бихме могли да стигнем до цена, която, естествено, ще бъде обсъдена с вас.

2
3

Създаване на уебсайт на вашата собственост

Да, правилно прочетохте - можем да създадем и отделен уебсайт за вашия имот. Това не само би го откроило сред останалите на пазара, но и би ви дало достатъчно свобода да го представите по начина, който искате. Също така бихме могли да се възползваме от услугите, предлагани от професионални фотографи, като се погрижим вашето жилище да бъде показано в най-добрата му светлина. Ексклузивен видео оглед на имота, подчертаващ всички негови забележителни характеристики, също би могъл да бъде заснет.

Продажбата на имота

Това без съмнение е най-трудната от всички стъпки. Независимо от това, ние ще се нагърбим с тази нелека задачка, а за вас ще остане само да се срещнете с най-потенциалните купувачи.

4
You don't have permission to register