Compare properties

Compare

No properties found to compare.

Complex Aleno

Размер на имота: 452кв. м.
Брой спални: 3 Спални
Тип Строителство: Дърво
Отопление: Парно
Номер на имота 100
Спецификация
Property bedroom icon Брой спални: 3
Property bathroom icon Бани: 2
Property size icon Размер на имота: 452кв. м.
Property floor icon Етаж: 3
Property total floors icon Етажи на сградата: 3
Property year built icon Година на строителство: 2020
Property heating icon Отопление: Парно
Property accommodation icon Тип Строителство: Дърво
Property parking icon Паркинг: 2 открити места + 2 закрити
Property garages icon Гараж: Да
Екстри
Местоположение
Пълен адрес: g.k. Razsadnika - Konyovitsa, Serdica, Bulgaria
Кратък Адрес
Пощенски код:
Държава: BG
Описание

Къща тип Б е с обща квадратура 451.69 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП). В комплекса има общо 9 такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага.

Къщата има три нива: сутерен, първи и втори етаж .

Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

Къщата има собствен парцел, с който се продава. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса.

Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

За отоплението и охлаждането: предварително са инсталирани и монтирани термопомпа въздух-вода, подово отопление, конвектори с вода.

За затоплянето на водата за битови нужди: инсталиран е 270л. бойлер с вградена термопомпа въздух-вода, която поевтинява драстичноразходите за затопляне.

За хигиената и почистването: вградена в стените прахосмукачка, която отвежда финия прах извън къщата. Най-доброто решение за астматици или деца, възрастни с алергия към домашен прах.

За охрана и управление на всички системи:  инсталирана е умна  система за управление на къщата, което става през команден панел, телефон или таблет, дори собственика да се намира далече от къщата. Достатъчен е достъп до интернет.

За директна  връзка с гости на входа и охраната на комплекса е инсталирана домофонна система във всяка къща, чийто сигнал може да се прехвърля върху мобилен телефон ако сте в двора на къщата и не чувате звънеца.

Във всеки двор е инсталирана поливна система, която е индивидуална и независима от другите къщи.

Виртуална разходка
Етажно разпределение
Сутерен квадратура: 150 стаи: 0 бани: 1
Височина на таваните 2,70 метра, гараж за два големи или три по-малки автомобила, техническо помещение, складови помещения, перално с достатъчно място за сушене на дрехи, фитнес зала (може да е билярдна, кабинет, киносалон и др.), душ кабина и място за сауна или парна баня. На нивото на сутерена, но на открито има още две парко места пред къщата в страни от гаража.
Floor plan image
Първи етаж над сутерен квадратура: 150 стаи: 1 бани: 1
Височина на таваните 3м. Състои се от входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), баня с тоалетна, тераса – веранда на юг с прекрасна гледка към Витоша планина, просторна всекидневна, гледаща към центъра на София, с отворено пространство до тавана(покрива) с височина на тавана около 6м и големи просторни прозорци създаващи чувството за по – близък контакт със заобикалящата ви природа.
Floor plan image
Втори етаж квадратура: 150 стаи: 3 бани: 2
Височина на таваните на места до 3,30м. На него са разположени коридор  три големи спални, като едната има собствен дрешник 8кв.м. и баня 9 кв.м. и още една баня, обслужваща другите две спални.  Две от спалните излизат на голяма тераса на юг с гледка към Витоша планина.
Floor plan image
0 Reviews
You don't have permission to register
Искане за оглед